Sonor Hilite -rumpusetti, käytetty (alv0%, käytetyn tavaran marginaalivero)

80-luvulta (siis 1980, nuoremmalle polvelle tiedoksi) setti, josta ei tarvitse niille kovin paljon selitellä, jotka tämän ostavat saman tien, kun tähän hintaan saa. Siispä pulinat pois.


22" basarin kaveriksi tulee 5 tomia (10", 12", 13", 14" ja 16") sekä snare. Yksi tomeista on jälkikäteen maalattu, eikä väri ole ihan 100% onnistunut. Kauempaa katsottaessa menee täydestä kuin väärä raha.


Kalvot ovat osittain aika karussa kunnossa, joten pientä lisäkustannusta on tiedossa niiden osalta. Suurimman osan kalvoista voi kuitenkin viedä suoraan tositoimiin.


Jos tulet noutamaan, meiltä löytyy samalla tarvittavat kalvot Pannuhuoneelta, ja laitamme niitä vaikka vielä rumpuihin kiinnikin ihan vain kalvojen hinnalla.


Jos on kysyttävää, saa laitella vaikka viestiä tai soitella 0445896010.


HUOMIOHUOMIO!

Setin hinta on sangen halpa. Emme siksi lähetä sitä normaalilla verkkokaupan toimitusmaksulla, joka on 11€/tilaus. Mikäli tarvitset kuljetusta, sovitaan tästä erikseen.


HUOMIOHUOMIO!

Tämä tuote on alv 0% (käytetyn tavaran marginaaliverotus). Mikäli tarvitset kuitin, jossa näkyy tämä verotieto, pyydä se erikseen kommenttikentässä. Verkkokauppasysteemi on niin urpo, että ei osaa tätä näyttää. Joudumme itsekin korjaamaan asian kirjanpitoon jälkikäteen.Buy this
  • 1 100,00 € EUR
  • 1 Jäljellä