Helsinki Drum Academy - Kesäleiri

15.-17.6.2020 klo. 10-18, Pop & Jazz Konservatorio, Helsinki


Menikö kesäsuunnitelmat pilalle? Ei hätää, sillä tarjolla on rumpu -ja lyömsoitinopetusta Helsinki Drum Academyn ensimmäisellä kesäleirillä. Opettajina toimivat alan rautaiset ammattilaiset Tomi Kauppila, Tuomas Rauhala, Jaska Lukkarinen ja Tuomo Huhdanpää.


Leirin ohjelma koostuu päivittäisistä ryhmätunneista, luennoista ja yksityistunneista kaikkien leirin opettajien kanssa. Lisäksi tarjoutuu mahdollisuus päivittäiseen yksityisharjoitteluun. Käymme läpi erilaisia musiikkityylejä, soittotekniikoita ja harjoituksia. Leirin erikoisuutena kaikille tarjoutuu mahdollisuus tutustua marssirummun soittoon ja rumpuryhmä -toimintaan.


Leirin aikataulu tarkentuu ilmoittautumisten myötä ja kerromme siitä tarkemmin ilmoittautumisajan päätyttyä. Omakustanteinen lounas järjestyy leirin aikana Pop&Jazz Konservatorion vieressä olevan Arabian tehtaan lounasravintolassa. Kyseessä on päiväleiri, joten majoitusta ei ole järjestetty.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset 5.6 mennessä
info@helsinkidrumacademy.com


Huom! Mahdolliset kokoontumisrajoitusten muutokset tai muut Korona-virukseen liittyvät toimenpiteet voivat vaikuttaa leirin järjestelyihin.

Buy this
  • 395,00 € EUR